Üzleti fejlődés SEO Google kereső optimalizálás

Képeken ábrázoljuk az üzleti fejlődés lényegét a Reklám, Reklám Debrecen és Rádió Reklám Debrecen kifejezésekre, a Google keresőben 2018-as ötlet alapján - kereső optimalizálás -, tehát seo eredményességét. Az üzleti fejlődés elengedhetettlen a vállalkozásoknak. Mivel minden gyorsul felfele és az internet csak fejlődik, így szinte mindent ott lehet megtalálni, mivel az interneten szerepelnek a cégek és vállalkozások, vagy akár termékek és sokminden más. Ebből következik, hogy a jövő a legnagyobb keresőben rejlik. Ha szükséges valami (már jelenleg), -de a jövőben is- ott fognak keresni az emberek. Már most 2019 ben milyen számok vannak, de későbbiekben akár még nagyobbak lehetnek. Nézzük a "reklám" szó kereseti találatát 2019 decemberébe mérve: kb 410 millió, ami nem kevés.  Sok munkát szántunk rá, hogy erre a szóra az Igényes.hu feljöljön. Még a "reklám debrecen" és a "rádió reklám debrecen" szavakat is optimalizáltuk.  Ezeket is képeken ábrázoljuk későbbiekben. 

Igényes.hu Minden jog fenntartva ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Design® ©

----------------------------------

Képeken ábrázoljuk a (seo) pl: hely duplázását és hasonló dolgokat.

-------------------

2019 márciusára érkezett a (reklám) szó az Igényes.hu első helyre, de március végére 2. helyet tartotta sokáig -egészen augusztusig-, míg első hely lett ismételten.

Jól látható - 2020. január 7.-én fotózva, piros vonallal aláhúzva - mindig egy adott szóra történő kereseti (kb) száma.


Itt már a YouTube jön fel szalmaláng ként 2020 január 9.-én

2020.01.19. A verseny adott a REKLÁM szóra. 

2020.01.19. A helyi keresőbe, több mint egy éve verhetetlen TOP 1 - tehát első helyen az Igényes.hu - két szóra: REKLÁM DEBRECEN  és a RÁDIÓ REKLÁM DEBRECEN. 

Jól látható - 2020. január 30.-án fotózva... 2. hely stabilan.Mivel nem volt változás 2020.06.26.- ig, nem tettünk fel képeket.

Feltöltés folyamatban........ hamarosan 

2020 Szeptember 26.-án fótózva - ritkán sikerül az első hely is a REKLÁM szónál. Nehéz a (Wikit) leelőzni.

2020 Szeptember 26.-án A helyi keresőbe, a REKLÁM DEBRECEN TOP 1 - tehát első helyen és (második is) az Igényes.hu - (már két helyet is foglal)

2020 Szeptember 26.-án A helyi keresőbe, a RÁDIÓ REKLÁM DEBRECEN TOP 1 - tehát első helyen az Igényes.hu - (már kicsit részletesebben)

Mivel nem volt változás 2020.12.31.- ig, így nem tettünk fel képeket.

------------------------------------------------------------


2021.01.05. -én A helyi keresőbe, a REKLÁM DEBRECEN szó TOP 1 - tehát első helyen és (második is) az Igényes.hu - (két helyet is foglal)


2021.01.05. -én a helyi keresőbe, a REKLÁM -  az Igényes.hu - (már két helyet is foglal) 

egyedi megoldással - hely duplázás.

Mivel nem volt változás 2021.XX.XX.- ig, nem tettünk fel új képeket.

Feltöltés folyamatban........ hamarosan