Igényes.hu - Őszi AKCIÓK:    

2022.11.30-ig elérhetőek

Igényes.hu - Reklám - Őszi akció 7+7

7+7

Szolgáltatás megrendelése 2022.11.30.-ig.

Őszi akció 7+7 (akció tartalmazza: első 7 hónap rezsiköltségét -az Igényes.hu állja- Google hirdetéshez 10000 Ft/hó értékben.) Ha 7 hónap után is szeretne reklámozni, ismét 7 hónapot állunk.

Akció feltétele: Őszi akció 7+7 keretén belül, Facebook és Google hatékony reklám megrendelése 2022 11.30.-ig. Havi díj: 59000 Ft/hó-tól. Tartalmazza a Facebook reklám rezsi költségét, Google reklám rezsiköltségét  - és ezeknek a munkadíját. 

 Korlátozott számban fogadunk ügyfeleket.

Hűségidő nincs, kérje ingyenes tájékoztatásunkat. 

Facebook és Google hatékony reklám lényege:

Google keresőbe keresnek nagyon sokan okostelefonról, számítógépről stb.., ezért amit beírnak kulcsszavakat pl: reklám, bútorbolt, ügyvéd, stb...,  akkor feljön egy csomó találat. A Google reklám ebbe segít, hogy az Ön vállalkozása is közte legyen sok-sok kulcsszóra.. Ezeket hangoljuk össze a Facebook reklámmal. Tehát az érdeklődőt, a Facebook hírfolyamon, marketplace- en, "neked ajánljuk" hírfolyamon, stb.. helyeken is követi a reklámunk. Szolgáltatás iránti érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.


 Őszi akció saját weboldalam


Igényes.hu és a Webnode közös programja © 2022

Segítünk mindenben, ha weboldalt szeretnél magadnak, vagy vállalkozásodnak, cégednek.

 Csináld meg ingyen weboldalad most ! Egyszeri egy összeget 10.000 Ft-ot adunk - amit az Igényes.hu biztosít Neked, sikeres mini csomag, vagy nagyobbra történő váltásakor. 

Akció feltétele:

Weboldaladat csináld meg a kék Webnode felületről, lejjebb található azonnal !

 Ha szeretnél váltani - még szebbé tenni honlapodat, tehát mini csomagot vagy nagyobbat, jelezd felénk emailben: info@igenyes.hu  felvesszük veled a kapcsolatot és az akciós összeg a Tiéd !

(korlátozott ideig) 

Az akció 2022.11.30.-ig tart. 

Ha lejár az akció, utána is lehet érdeklődni és megírjuk, hogyan tudsz hozzájutni az 10.000 Ft kedvezményhez ebben az évben. 


Az akció 2022.11.30.-ig tart, közös partneri program keretében történik.

Mini csomag: mozgó háttereket és rengeteg opciót biztosít, hogy sokkal szebb honlapod legyen és ezzel lenyűgözd a látogatóidat. 

Nagyobb csomagokkal már webshopokat tudsz kezelni egyszerűen magyarul.


Ha kérdésed van írj:


Igényes.hu és a Webnode partneri közös programja © 2022