Üzleti fejlődés - SEO Google keresőoptimalizálás

Minden vállalkozásnak érdemes a seo (search engine optimization) - magyarosan keresőoptimalizálást - figyelembe venni. Segítünk megérteni és szemléltetni. Képeken ábrázoljuk az üzleti fejlődés lényegét a Reklám, Reklám Debrecen és Rádió Reklám Debrecen kifejezésekre, a Google keresőben 2018-as ötlet alapján (2021-ig) - keresőoptimalizálás -, tehát seo (search engine optimization) eredményességét. Az üzleti fejlődés nagyon fontos a vállalkozásoknak. Mivel minden gyorsul felfele és az internet csak fejlődik, így szinte mindent ott lehet megtalálni, mivel az interneten szerepelnek a cégek és vállalkozások, vagy akár termékek és sok minden más. Ebből következik, hogy a jövő a legnagyobb keresőben rejlik. Ha szükséges valami (már jelenleg), -de a jövőben is- ott fognak keresni az emberek. Már 2019 ben milyen számok voltak. Nézzük a "reklám" szó kereseti találatát 2019 decemberébe mérve: kb 410 millió, ami nem kevés.  Sok munkát szántunk rá, hogy erre a szóra az Igényes.hu feljöjjön. Még a "reklám debrecen" és a "rádió reklám debrecen" szavakat is optimalizáltuk.  Ezeket is képeken ábrázoljuk későbbiekben. 

Kicsit részletesebben:

A keresőoptimalizálás mint lehetőség, - a vállalkozásoknak és cégeknek - elengedhetetlen mára. Google keresőbe - az első oldalon megjelenése adott kulcsszavakra,- fő szempont. Ahoz, hogy még több ügyfelet tudjunk weboldalra csalogatni, több fontos dolgot kell elvégezni. Első lépésben a honlap elemzése, melyben feltárjuk az esetlegesen nem jól beállított dolgokat és optimalizáljuk a Google robotokra. Versenytársak elemzése. Forgalmat növelő kulcsszavak megkeresése. Linképítés helyett, igazi valós reklámok. Blogok szerkesztése helyett, tartalom változtatások... Sajnos mások vagyonokért linképítéssel és blogokkal próbálkoznak, miközben fogalmunk sincs a Google folyamatosan változó keresőmotorja robotjai elveihez. Az Igényes.hu referenciái bizonyítékok és nem ígéretek. Ügyfeleink bizalma, nekünk segített abban, hogy régóta tudjunk dolgozni, optimalizálni és fejlődni. Mivel sok vállalkozást segítünk, így széles a spektrumunk. Top 1 munkákat, referenciákat tudunk kérésre prezentálni. A SEO kedvezményes áron, bőven megtérülő befektetés, mivel egyben ügyfeleket is szerzünk.


Érdeklődjön most és megtudhatja, hogy bevétele tud-e nőni.

Kérjük üzenetben küldje el weboldal elérhetőségét pl: www.igenyes.hu

Rövid időn belül jelentkezünk.

Igényes.hu Minden jog fenntartva ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Design® ©

----------------------------------

Képeken ábrázoljuk a (seo) pl: hely duplázását és hasonló dolgokat.

-------------------

2019 márciusára érkezett a (reklám) szó az Igényes.hu első helyre, de március végére 2. helyet tartotta sokáig -egészen augusztusig-, míg első hely lett ismételten.

Jól látható - 2020. január 7.-én fotózva, piros vonallal aláhúzva - mindig egy adott szóra történő keresett (kb) száma. 


Itt már a YouTube jön fel szalmaláng ként 2020 január 9.-én

2020.01.19. A verseny adott a REKLÁM szóra. 

2020.01.19. A helyi keresőbe, több mint egy éve verhetetlen TOP 1 - tehát első helyen az Igényes.hu - két szóra: REKLÁM DEBRECEN  és a RÁDIÓ REKLÁM DEBRECEN. 

Jól látható - 2020. január 30.-án fotózva... 2. hely stabilan.Mivel nem volt változás 2020.06.25.- ig, nem tettünk fel képeket.

Feltöltés folyamatban........ hamarosan........  

2020 Szeptember 26.-án fótózva - ritkán sikerül az első hely is a REKLÁM szónál. Nehéz a (Wikit) leelőzni.

2020 Szeptember 26.-án A helyi keresőbe, a REKLÁM DEBRECEN TOP 1 - tehát első helyen és (második is) az Igényes.hu - (már két helyet is foglal)

2020 Szeptember 26.-án A helyi keresőbe, a RÁDIÓ REKLÁM DEBRECEN TOP 1 - tehát első helyen az Igényes.hu - (már kicsit részletesebben)

Mivel nem volt változás 2020.12.31.- ig, így nem tettünk fel képeket.

------------------------------------------------------------


2021.01.05. -én A helyi keresőbe, a REKLÁM DEBRECEN szó TOP 1 - tehát első helyen és (második is) az Igényes.hu - (két helyet is foglal)


2021.01.05. -én a helyi keresőbe, a REKLÁM -  az Igényes.hu - (már két helyet is foglal) 

egyedi megoldással - hely duplázás.

2021.08.04. -én a helyi keresőbe, a REKLÁM - az Igényes.hu - (egy ideje ismét, két helyet is foglal) egyedi megoldással - hely duplázás. Továbbá a REKLÁM DEBRECEN és RÁDIÓ REKLÁM DEBRECEN kereső szavak - egy képen.

Mivel nem volt változás 2021.XX.XX.- ig, nem tettünk fel új képeket.

Feltöltés folyamatban........ hamarosan